Arkiruokien klassikko, lapsille varmasti maistuva hitti mac ’n’ cheese onnistuu loistavasti myös vegaanisena versiona!
2 annosta, valmistusaika noin 15 minuuttia
Ainekset:
- 125 g Porlammin Vege plus -juustoa
- 1 prk (2,5 dl) juustonmakuista kauraruokakermaa
- 1 dl ravintohiivahiutaleita
- 4 dl makaronia
- vettä
- suolaa
- (mustapippuria, yrttejä)
Valmistus:
- Keitä makaroni pakkauksen ohjeen mukaan. Voit lisätä keittoveteen ripauksen suolaa, mutta sen voi jättää myös pois, sillä ruokaan tulee suolaa juustokastikkeesta.
- Makaronin kiehuessa raasta juusto.
- Kaada keittovesi makaroneista pois. Lisää makaronien sekaan juustoraaste, kaurakerma ja ravintohiivahiutaleet.
- Kuumenna koko ajan sekoittaen, kunnes juusto sulaa juustokastikkeeksi.
- Lisää halutessasi päälle hienonnettuja yrttejä tai mustapippuria myllystä.
- Tarjoile leivän ja salaatin kanssa.