Puhuja

Teen vuosittain valtavan määrän erilaisia puhuja- ja esiintymiskeikkoja ympäri Suomen niin etänä kuin livenäkin. Hinnat riippuvat formaatista, aiheesta, ajankohdasta ja sijainnista – ota yhteyttä niin keskustellaan siitä, mitä tarvitsisit!

Suvi Auvinen puhuja

Kuva: Ville Launiala

Paneelikeskustelu

Paneelikeskustelut ovat ihmiselämän parasta aikaa. No eivät, mutta hauska laji nekin ovat! Paneelikeskusteluissa olen ollut puhumassa niin kirjakaupan murroksesta, digitalisaation haasteista yhteiskunnalle, ilmastokriisistä, Suomen maataloudesta, sisäpolitiikasta, somekeskustelujen äänensävystä kuin ruoan tulevaisuudesta. Jos uskot että sopisin suunnittelemaanne paneelikeskusteluun, ota yhteyttä!

Keynote

Miltä näyttää ruoantuotannon tulevaisuus ja miksi se pohjautuu kasveihin? Mitä yhteiskunnan ja yritysten pitäisi oppia anarkismista? Miten ilmastokriisi muuttaa kaupunkeja ja miltä näyttää kaupunkien tulevaisuus? Mitä jos somessa mokaa? 

Olen puhunut useista aiheista erikokoisille yleisöille taiteilijoista valtion virkamiehiin. Jos kaipaat tilaisuuteenne innostavaa puhujaa, ehdota teemaa minulle!

Koulutus

Aktivistikoulu nuorille tai vaikkapa somesparrausta yrityksenne henkilökunnalle? Olen koulutukseltani ammattipedagogi, joten erilaiset koulutukset nuorisoryhmistä yritysten työpajoihin onnistuvat.

Moderointi & juonto

Jos tilaisuutesi kaipaa moderaattoria tai juontajaa, joka pitää aikataulun hallussa ja keskustelun kulkemassa, ota yhteyttä! Ammattitoimittajan taustalla keskustelu rullaa ja asia kulkee eteenpäin ajallaan!

Kirjailijavierailut

Teen kirjailijavierailuja kaikenikäisille yleisöille. Kirjailijavierailulle minut voi tilata suoraan sähköpostitse tai