BLOGI

Vegeraviolit tomaattikastikkeessa

Vegaanisia tuoreravioleja löytyy nykyään paljon myös valmiina kaupasta. Ainakin Muun, Breman, Wickedin ja D’Angelon ravioleja kannattaa kokeilla. Ravioleista syntyy nopea arkiruoka tomaattikastikkeessa.

2 annosta, valmistusaika 20 minuuttia

Ainekset:

  • 1 sipuli
  • 1 valkosipulinkynsi 
  • 2 rkl margariinia 
  • 400g tomaattimurskaa
  • 125 g Porlammin Vege plus juustoraastetta
  • 250 g vegaanisia tuoreravioleja
  • ripaus suolaa
  • ripaus kuivattua basilikaa
  • ripaus mustapippurirouhetta 

Valmistus:

  1. Pilko sipuli ja valkosipulinkynsi pieniksi kuutioiksi. Kuullota rasvassa pannulla ensin hetki sipulia. Lisää joukkoon valkosipuli ja jatka kuullottamista vielä hetki.
  2. Lisää pannulle tomaattimurska ja mausteet. Anna kiehua hiljalleen kannen alla. 
  3. Keitä raviolit pakkauksen ohjeen mukaan.
  4. Kun raviolit ovat kypsiä, kaada vesi pois ja valuta raviolit.
  5. Lisää kastike valutettujen raviolien joukkoon. Tarjoa vegejuustoraasteen kanssa. Halutessasi voit korvata kuivatun basilikan tuoreella. Lisää tuore basilika vasta valmiin annoksen päälle.