Vegaanisia tuoreravioleja löytyy nykyään paljon myös valmiina kaupasta. Ainakin Muun, Breman, Wickedin ja D’Angelon ravioleja kannattaa kokeilla. Ravioleista syntyy nopea arkiruoka tomaattikastikkeessa.
2 annosta, valmistusaika 20 minuuttia
Ainekset:
- 1 sipuli
- 1 valkosipulinkynsi
- 2 rkl margariinia
- 400g tomaattimurskaa
- 125 g Porlammin Vege plus juustoraastetta
- 250 g vegaanisia tuoreravioleja
- ripaus suolaa
- ripaus kuivattua basilikaa
- ripaus mustapippurirouhetta
Valmistus:
- Pilko sipuli ja valkosipulinkynsi pieniksi kuutioiksi. Kuullota rasvassa pannulla ensin hetki sipulia. Lisää joukkoon valkosipuli ja jatka kuullottamista vielä hetki.
- Lisää pannulle tomaattimurska ja mausteet. Anna kiehua hiljalleen kannen alla.
- Keitä raviolit pakkauksen ohjeen mukaan.
- Kun raviolit ovat kypsiä, kaada vesi pois ja valuta raviolit.
- Lisää kastike valutettujen raviolien joukkoon. Tarjoa vegejuustoraasteen kanssa. Halutessasi voit korvata kuivatun basilikan tuoreella. Lisää tuore basilika vasta valmiin annoksen päälle.